خواص مغز دانه های خوراکی
مغز تخمه آفتابگردان
مغز تخمه آفتابگردان از جمله مغزهای چربی است که نه تنها به عنوان آجیل و تنقلات به صورت خام یا بوداده یا روکش دار ، بلکه در غذاها و به خصوص سالادهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این تخمه را به صورت تازه، خام یا بوداده یا روکش دار مصرف می کنند.
تخمه آفتابگردان حاوی چربیهای تکثیرنشده و چربیهای چندگانهی غیراشباع است؛ ازآنجا که اینها لیپوپروتئین پرچگالی یا کلسترول خوب را افزایش و درعینحال موجب کاهش کلسترول مضر و بد میشوند، اصطلاحا به آنها چربیهای خوب میگویند. تقریبا ۹۰ درصد چربیهای موجود در تخمه آفتابگردان چربیهای غیراشباع یا سالم هستند. همچنین تخمهها حاوی پروتئین هستند که به ساخت و استحکام عضلات و بافتهای بدن کمک میکند. ۲۸ گرم تخمه آفتابگردان حاوی ۱۲ درصد از میزان پروتئین توصیهشده است.
اسید فولیک نوعی ویتامین B است که بهطور طبیعی در غذا وجود دارد. این ویتامین به ساخت سلولهای جدید DNA و RNA میپردازد و میتواند مانع تغییرات سرطانزا در DNA شود. وجود اسید فولیک همچنین برای ساخت گلبولهای قرمز در بدن و نگه داشتن هموسیستئین در حالت عادی، که نوعی اسید آمینه است، ضرورت دارد. اسید فولیک برای نی که در دوران بارداری بهسر میبرند هم لازم است و به رشد و تکامل جنین کمک میکند. ۲۸ گرم تخمه آفتابگردان حاوی ۱۷ درصد از اسید فولیک موردنیاز بدن است.
بیشتر ورزشکاران از خوردن تخمه آفتابگردان لذت می برند، چرا که این گیاه حاوی مقدار زیادی پروتئین و قند می باشد. این مواد به تجزیه گلیکوژن کبد در خون کمک می کنند که تجزیه این ماده که نوعی قند است، مقدار زیادی از انرژی را سریعا فراهم میکند
طبع مغز تخمه آفتابگردان
طبع مغز تخمه آفتابگردان گرم و خشک است.
ارزش غذایی در هر 100 گرم
کالری : 584 گرم
پروتئین : 25 گرم
کربوهیدرات : 16 گرم
چربی : 47.2 گرم
برای با کارشناسان ما در تماس باشید.
09193041520 - 02144536315 برنا تجارت باور
سایت ما : bornatejarat.com
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar
bornatejarat تخمه ,آفتابگردان ,چربیهای ,حاوی ,اسید ,فولیک ,تخمه آفتابگردان ,اسید فولیک ,بادام زمینی ,مقدار زیادی ,آفتابگردان حاوی منبع
درباره این سایت